Werkwijze Bruiloft

EERST

Wat super gaaf dat jullie (mogelijk) voor mij willen gaan!! Dit voelt als een hele eer!

Als je me een berichtje stuurt met daarin de datum, dan ga ik kijken of ik ruimte heb en anders ga ik uiteraard proberen die ruimte te maken. Ik word heel blij van bruiloften!


KOSTEN

Ok, nu even het zakelijke aspect. Je wilt graag weten hoeveel ik ga kosten. Het werkt vrij simpel: je betaalt mij €80 per uur die ik aanwezig ben op je bruiloft.

Wat krijg je voor die €80 per uur?

- nabewerking met photoshop (van een groot deel van de foto's)

- het voorgesprek (1 a 2 maanden voor de trouwdatum)

- het nagesprek (binnen 2 a 3 maanden na de trouwdatum)

- let op: ALLE foto's op een USB-camera van 16GB


Wil je me voor 2 uur inhuren? Prima. Wil je dat ik er 12 uur bij ben? Geen probleem. Kies waar je hart naar uitgaat! Let wel op: bij een afname van minder dan 4 uur is het voorgesprek, nagesprek en USB-camera niet inbegrepen. Dan krijg je de foto's via wetransfer toegestuurd.


EXTRA KOSTEN

Reiskosten zijn niet inbegrepen bij die €80 per uur. Ik reken € 0,40 per kilometer vanaf Veldbeemdgras 34, Zwolle, Stadshagen. Tussen verschillende locaties komen de reiskosten er ook bij, eveneens €0,40 per kilometer.


EXTRA MOGELIJKHEDEN

Voor €80 per uur en de reiskosten krijg je dus je foto's aangeleverd. Een groot deel hiervan heb ik bewerkt. Je kan er voor kiezen om er dan verder zelf mee aan de slag te gaan. Je kan makkelijk via hema, kruidvat, albelli of een andere digitale albummaker zelf je eigen trouwalbum maken.

Ben je zelf niet handig hiermee? Of heb je er geen puf, zin, tijd of ander excuus voor om het te doen? Dan kan je het ook door mij laten maken. Voor €150 maak ik ieder willekeurig album voor jullie. Wil je vierkant, rechthoekig, matte pagina's, glans, groot, wat minder groot, noem maar op. Het is allemaal mogelijk. De kosten van het album zijn dan ook voor jullie. Maar, je kan het dus zo duur maken als je zelf wilt. Ik geef je de opties en de bedragen en jullie vertellen mij waar de grens ligt en wat je graag zou willen.


VOORGESPREK

1 a 2 maanden voor de trouwdatum kom ik bij jullie aan huis. Hieraan zitten geen reiskosten verbonden. Dit gesprek kost je dus ook geen cent. Wel je tijd, want ik wil graag de ins en outs weten van jullie bruiloft. Het wie, wat, waar en wanneer verhaal. Zo kan ik weten waar ik moet zijn, zodat ik op de juiste tijd, op het juiste moment de beste foto's van jullie mooie dag kan maken. En dan ook nog zo, dat jullie niet het gevoel hebben dat er de hele tijd een lens op jullie gericht is.


NAGESPREK

Na de bruiloft heb ik, afhankelijk van het aantal uur dat je me hebt ingehuurd, tijd nodig om de foto's door te spitten en te bewerken. Ik probeer altijd binnen 2 maanden klaar te zijn, een gesprek te plannen en bij jullie langs te komen om de USB-camera van 16GB af te leveren. Ik zeg 'probeer', want dit is het streven.

Ik ben altijd heel nieuwsgierig naar jullie reacties op de foto's. Heb je ook een album besteld, dan lever ik die uiteraard mee die dag. Het nagesprek hoeft niet lang te duren, binnen een half uurtje zijn we echt wel klaar.


ALLE FOTO'S

Krijg je alle foto's die ik maak? Jazeker. Met uitzondering natuurlijk van vage/mislukte foto's of foto's waarop mensen met hun ogen dicht staan. Ik ben van mening dat het niet mijn foto's zijn die er gemaakt zijn. Ik heb ze weliswaar geschoten, maar het zijn jullie foto's. Dan vind ik ook dat je recht hebt op al deze foto's.


FACEBOOK/WEBSITE

Na een bruiloft ben ik vaak als een kind zo trots op mijn eigen gemaakte werk. Ik sta dan te trappelen om dit met de wereld te delen! Met jullie toestemming plaats ik binnen 24 uur na de grote dag, de eerste foto's op mijn facebookpagina www.facebook.com/sannemfotografie. Wanneer ik jullie de foto's heb geleverd, plaats ik nog wat meer foto's op mijn portfolio bruiloft van deze website. Zo hoop ik ook anderen te inspireren om voor mij te kiezen. Dat zou wel heel erg leuk zijn namelijk...


Nou, dat was flink wat leeswerk. Wat knap dat je het helemaal tot hier gelezen hebt! Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om ze te stellen (contact)!! Ik hoor het heel graag!!

WERKWIJZE BRUILOFT

Sanne Fotografie

Fotograaf - STADSHAGEN

ZWOLLE en omgeving

OVERIJSSEL - FLEVOLAND - DRENTHE


bruidsfotografie - kinderfotografie - zwangerschapsfotografie

newborn fotografie - groepsfotografie - babyfotografie

productfotografie - studiofotografie

portretfotografie - zakelijke foto'sKVK nummer: 69059128

Sanne Moddemeijer Fotografie