EERST

Wat super gaaf dat jullie (mogelijk) voor mij willen gaan!! Dit voelt als een hele eer!

Als je me een berichtje stuurt met daarin de datum, dan ga ik kijken of ik ruimte heb en anders ga ik uiteraard proberen die ruimte te maken. Ik word heel blij van bruiloften!


SPECIAAL

Je kunt mij inhuren voor een hele dag of voor maar een paar uurtjes. Het aantal uur dat je me inhuurt, hangt van jullie wensen af. Afhankelijk van dit aantal uur zijn verschillende aanpakken en leveringen. Om niet ieder uur hier te moeten beschrijven wat daar dan allemaal bij komt, heb ik getracht hier een overzicht van te maken in een pdf. In dit overzicht staan alleen hele uren, maar je begrijpt dat ik natuurlijk ook 2 en een half of 5 uur en drie kwartier bij jullie bruiloft aanwezig wil zijn. Vraag me gerust om een vrijblijvende offerte! 

Zo, zo, je hebt het hele overzicht doorgenomen en bent tot hier gekomen met lezen. Wat leuk dat je er nog steeds bij bent! Zoals je ziet zijn er mogelijkheden genoeg. Graag neem ik met je door wat je wensen zijn en dan maken we wat afspraken. Ik heb er nu al zin in! 


Even nog wat zakelijke dingen. 


LEVERINGSTIJD

Ik probeer (laat ik zeggen: ik doe heel hard mijn best, maar het hangt een beetje van het seizoen van de bruiloft af of het me gaat lukken, i.v.m. het feit dat sommige seizoenen knettertje druk zijn. Ja ja, net als in de supermarkt staat iedereen tegelijk bij de kassa) binnen 2 maanden de foto's via welke levervorm dan ook, te leveren. 


DELEN

Met jullie toestemming deel ik heel graag een stel foto's van jullie bruiloft. Dit zal ik altijd eerst zwart op wit vragen, ook al sta ik te trappelen om mijn gemaakte werk te laten zien. De foto's voorzie ik van mijn logo en deel ik dan met een (hoop ik) leuk verhaaltje via mijn Facebookpagina (www.facebook.com/sannemfotografie) en via deze website. 


SLOT WOORD
Mijn dank is groot. Je hebt me in elk geval in overweging genomen. Hopelijk komt hier iets moois uit! Ik zie uit naar jullie mail. 

WERKWIJZE BRUILOFT

Sanne Fotografie

Fotograaf - STADSHAGEN

ZWOLLE en omgeving

OVERIJSSEL - FLEVOLAND - DRENTHE


bruidsfotografie - kinderfotografie - zwangerschapsfotografie

newborn fotografie - groepsfotografie - babyfotografie

productfotografie - studiofotografie

portretfotografie - zakelijke foto'sKVK nummer: 69059128

Sanne Moddemeijer Fotografie