WERKWIJZE NEWBORN

LEEFTIJD

Een Newbornbaby is tussen de 3 en 4 weken oud. Deze leeftijd is het handigst, aangezien de baby dan nog veel slaapt en daardoor makkelijker in een goede houding te leggen is. Hoe jonger ze zijn, deste meer ze slapen. Maar zijn ze wakker, dan is het meestal wel lastiger ze in de juiste houding te krijgen. Zijn ze iets ouder, dan slapen ze minder, maar is hun nekje vaak al wat sterker en kunnen ze (ook wakker) prachtig gefotografeerd worden! Hoe dan ook, jong of minder jong, we kunnen er prachtige plaatjes van maken! Pin je niet vast op die 4 weken grens, mocht je graag nog een Newbornshoot willen doen als je kleine spruit 5, 6 of 7 weken is, dan gaan we dat gewoon proberen. Zodra de kleine zichzelf kan omdraaien en er vandoor kan gaan, tja, dan is hij of zij wellicht te oud om als Newborn door te gaan...


LOCATIE

Voor Newbornfoto's kom ik aan huis.


PRIJS

De prijs is € 120. Daarnaast reken ik €0,40 per km vanaf Veldbeemdgras 34, Zwolle, als reiskosten. Het bedrag voor de fotoshoot en de reiskosten zet ik in een factuur en die stuur ik je na de fotoshoot toe.


TIJD

Elke baby is weer anders. Meestal ben ik er zo'n 2 uur, waarbij de baby in het begin veel wakker is en uiteindelijk in een diepe slaap valt. Zo kunnen we je kleintje wakker én slapend op de kiek zetten! Tijdens de shoot heb ik geen haast, we passen ons aan aan de kleine spruit en kijken wat hij/zij prettig vindt. Het kan dus zijn dat ik de volle 2 uur bij jullie in huis ben, maar het kan ook zijn dat ik met 1,5 uur klaar ben. Voel je zeker niet bezwaard om de kleine tussendoor te voeden. En voel je ook zeker niet opgelaten als het allemaal niet in één keer lukt.


AANMELDEN

Wanneer je geïnteresseerd bent, stuur me dan een berichtje. Laat me weten wanneer het kindje wordt verwacht. Ik hou dan rekening in de planning met de geboorte en zorg ervoor dat ik hierna binnen 3 a 4 weken bij jullie voor de deur sta. Gaat het allemaal niet zoals gepland? Joh, dat geeft helemaal niks. Dan plannen we het later of op een andere manier. Wees gerust: ik zal niet ineens bij wijze van verrassing voor jullie deur staan!


WEL HANDIG

Het is belangrijk dat we het voor jullie kind zo aangenaam mogelijk maken. Denk daarbij aan het volgende:

1. De meest lichte kamer, slaapkamer of woonkamer, warmen jullie vast voor (zorg voor ongeveer een graad of 25).

2. Kleed jullie hummeltje vast uit, op de luier na, op het moment dat je hem gaat voeden.

3. Houd hem of haar dan warm met een dekentje.

4. Zorg dat de kleine zijn buikje goed vol gedronken heeft. 

5. Eenmaal in slaap: maak zijn billetjes niet meer schoon met een nat (en dus koud!) doekje, daar worden ze vaak van wakker...


NA DE FOTOSHOOT

Als we het idee hebben dat we voldoende mooie foto's hebben gemaakt, pak ik mijn boel weer in en ga ik naar mijn eigen huis. Daar zet ik de foto's over op mijn computer en bewerk de mooiste (meestal tussen de 10 en 20 foto's). Vervolgens stuur ik binnen een week de foto's via wetransfer naar het door jullie opgegeven mailadres. Je krijgt dan alle foto's die ik heb gemaakt en de paar die ik bewerkt heb.


SPECIALE WENSEN

Heb je zelf ideetjes of speciale wensen, laat het me weten! Ik denk dan met je mee en kijk naar de mogelijkheden. Ik probeer ze graag uit!


EEN AUTO VOL

Ben je geïnteresseerd in de enorme berg die ik met me meebreng? Het volgende gaat tegenwoordig met me mee:

1. achtergrond stellage voor de Newborn met 6 lijmklemmen

2. mijn camera (uiteraard) met 2 lenzen

3. reflectiescherm

4. zitzak

5. voedingskussen met pitten

6. doeken met de volgende kleuren en texturen: blauw (ruw), roze (ruw), crème (ruw), wit (zacht), zwart (vlak), grijs (gebreid), warm wit (gebreid), grijzig blauwig wittig (zacht)

7. mutsjes en strikjesDe in elkaar te knutselen achtergrond stellage.

2 maten:

100x100 cm

80x80 cm

Ik neem ze allebei mee en we kiezen wat er past in de ruimte. 

Sanne Fotografie

Fotograaf - STADSHAGEN

ZWOLLE en omgeving

OVERIJSSEL - FLEVOLAND - DRENTHE


bruidsfotografie - kinderfotografie - zwangerschapsfotografie

newborn fotografie - groepsfotografie - babyfotografie

productfotografie - studiofotografie

portretfotografie - zakelijke foto'sKVK nummer: 69059128

Sanne Moddemeijer Fotografie