ZWANGERSCHAPSVOORTGANG

Met 15-25-35 weken kan je een zwangerschapsvoortgang doen. Pin je niet vast op deze magische getallen. Het kan natuurlijk ook met 16-26-36 of 17-27-37 of 18-28-38 weken. Dat betekent dat je om de 10 weken bij mij in de studio te vinden bent. Het leuke hieraan is dat je binnen deze 3x foto's maken, ontzettend duidelijk de groei van je buik kan volgen. Heel leuk voor jou en je partner en de baby als hij/zij wat groter is! (En ik vind het stiekem ook super leuk om te mogen volgen!)

Bij de eerste afspraak bedenken we wat voor foto's we willen maken, waarna we die foto's uiteraard ook gelijk maken. Bij de tweede en derde afspraak proberen we deze foto's exact na te maken. Bij de derde afspraak doen we ook nog even een paar extra foto's, omdat je buik dan als het goed is (bijna) zijn hoogtepunt heeft bereikt.

Elke shoot kost het volgende:

15 weken €60 zonder partner, €70 met partner

25 weken €60 zonder partner, €70 met partner

35 weken €70 zonder partner, €80 met partner


PUUR ZWANGER

Wil je jouw dikke buik nog even goed vereeuwigd hebben? In de studio of buiten (afhankelijk van het weer)? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. De beste tijd om jouw buik goed vast te leggen is met ongeveer 36-37-38 weken zwangerschap. Neem zelf voorbeelden (op je telefoon bijvoorbeeld) mee of laat je inspireren door mij. Met een witte of zwarte achtergrond kan dit in mijn studio. Of als je liever buiten in het bos of op de hei op de kiek gezet wilt worden, kan dat uiteraard (mits het weer dit toelaat) ook. Mocht je op een locatie foto's willen laten maken, dan zitten er wel reiskosten aan verbonden. Dit bedraagt €2 per 5 kilometer vanaf Stadshagen, in Zwolle.

De Puur Zwanger shoot kost:

€70 zonder partner en excl. reiskosten wanneer je op een locatie gefotografeerd wilt worden


SAMEN ZWANGER

Wil je jouw dikke buik vereeuwigen met je partner en/of oudere kind(eren) erbij op? In de studio of op een locatie? Dat kan ook bij mij! Yes, wat is er toch veel mogelijk. ;) De beste tijd om jouw buik goed vast te leggen is met ongeveer 36-37-38 weken zwangerschap. Neem zelf voorbeelden (op je telefoon bijvoorbeeld) mee of laat je inspireren door mij. Met een witte of zwarte achtergrond kan dit in mijn studio. Of als je liever buiten in het bos of op de hei op de kiek gezet wilt worden, kan dat uiteraard (mits de weergoden ons goedgezind zijn) ook. Mocht je op een locatie foto's willen laten maken, dan zitten er wel reiskosten aan verbonden. Dit bedraagt €2 per 5 kilomter vanaf Stadshagen, in Zwolle.

De Samen Zwanger shoot kost:

€80 met partner, excl. reiskosten wanneer je op een locatie gefotografeerd wilt worden

€80 met 1 kind, excl. reiskosten

€90 met partner en 1 kind, excl. reiskosten

€90 met 2 kinderen, excl. reiskosten

€100 met partner en 2 kinderen, excl. reiskosten


NIET VERGETEN BIJ IEDERE SHOOT (met uitzondering van de shoots op locatie)

  • Vergeet niet om je eigen USB-stick o.i.d. mee te nemen van minimaal 4GB. Vergeten of niet voor handen? Geen stress (dat is heel slecht voor de baby), ik heb bij mij in mijn studio ook USB-sticks voor een schappelijk prijsje. 4GB voor €6,50. Reserveren niet nodig.
  • Draag vlak voor de shoot niet al te strakke kleding, waardoor je strepen op je buik krijgt.
  • Neem verschillende kledingsets mee, maar vergeet vooral niet een spijkerbroek, wit en zwart hemd/shirt, zwarte of donkere jurk (voor een silhouet foto). Met partner? Laat hem ook iets zwarts meenemen.
  • Neem ook leuke accesoires mee, zoals een echo foto, schoentjes (heb ik in mijn studio ook, maar eigen zijn natuurlijk wat specialer), slofjes, een mutsje, een knuffeltje, een attribuut van de babykamer enz.
  • Je handen worden regelmatig ook gefotografeerd, van dichtbij. Dus een manicuurtje zou niet verkeerd zijn. Maak er een ontspannen uitje van, sta je er nog mooier op!
  • Niet bang zijn dat jouw striaie of andere littekens of moedervlekken te veel vereeuwigd worden. Ik kan heel veel met photoshop...
  • Ontspan, geniet, geef aan als het niet gaat (hormonen!), voel je welkom, want dat ben je!


WERKWIJZE ZWANGER

Sanne Fotografie

Fotograaf - STADSHAGEN

ZWOLLE en omgeving

OVERIJSSEL - FLEVOLAND - DRENTHE


bruidsfotografie - kinderfotografie - zwangerschapsfotografie

newborn fotografie - groepsfotografie - babyfotografie

productfotografie - studiofotografie

portretfotografie - zakelijke foto'sKVK nummer: 69059128

Sanne Moddemeijer Fotografie