IK HOUD VAN...

Mijn man Niels, mijn dochters Bindi en Yara en mijn zoon Aidan.

De zon die mijn huid verwarmt, de wereld om me heen vrolijk en iedereen ontspannen maakt. Kijken naar al het moois om me heen door een lens en dan op het juiste moment klikken. Zoeken naar de beste positie om de meest gave foto te kunnen maken. Wandelen over het strand, door het bos of over de hei.


IK GENIET VAN...

Alle blije mensen om me heen. Grapjes maken, waar mensen om moeten lachen. Een ontspannen sfeer creëeren en vasthouden. Kinderen die eerst verlegen binnen komen en daarna zichzelf durven laten zien. Met lieve vrienden, gezellige buren of familie spelletjes spelen. Zwemmen in de Milligerplas op een warme zomerdag. Actief bezig zijn!


IK VIND HET HEERLIJK OM...

Te fotograferen uiteraard, voor het slapen gaan te lezen, in een zonovergoten speeltuin te zitten waar mijn kinderen heerlijk spelen, mensen te ontmoeten die me inspireren of met wie ik hard kan lachen. Te dollen met mijn kinderen, ze zo hard te laten lachen dat je het schateren mag noemen.


NAAST DE FOTOGRAFIE...

Sta ik op maandag en dinsdag voor de klas. Race ik op de andere doordeweekse dagen van huis naar school en van school naar huis om mijn dochter Bindi op te halen en weg te brengen. Dat samen met 2 kleine kinderen mee op sleeptouw.


TOEN IK EEN KLEIN MEISJE WAS...

Speelde ik jufje met de kinderen uit de buurt. Ik maakte mijn eigen schriftjes en had in de schuur mijn eigen klaslokaal, inclusief krijtbord. Mijn broertje en een paar kinderen uit de buurt waren mijn slachtof... ehm, leerlingen.


TOEN IK EEN LANGE MEID GEWORDEN WAS...

Kocht ik mijn eerste camera's en maakte veel selfies (toen nog niet bekend als selfies of überhaupt hip). Desondanks fotografeerde ik erop los! Na zoveel jaar liep ik Niels tegen het lijf en we bleken dezelfde hobby te delen. Samen hebben we flink wat dieren in verschillende dierentuinen gefotografeerd. Toen ons eigen eerste wonderlijke wezen geboren werd, was ik helemaal niet meer uit onze studio weg te krijgen. Van het één kwam het ander en op een dag begon ik ook andere kinderen te fotograferen in onze eigen studio. En dat doe ik nog steeds! Met heel veel passie, plezier en liefde!

OVER MIJ

Sanne Fotografie

Fotograaf - STADSHAGEN

ZWOLLE en omgeving

OVERIJSSEL - FLEVOLAND - DRENTHE


bruidsfotografie - kinderfotografie - zwangerschapsfotografie

newborn fotografie - groepsfotografie - babyfotografie

productfotografie - studiofotografie

portretfotografie - zakelijke foto'sKVK nummer: 69059128

Sanne Moddemeijer Fotografie